2013. február 5., kedd

Erste (szösz)

   Próbaérettségizek a héten, így előrángattam a tavalyi német füzetem és legnagyobb meglepetésemre belebotlottam életem első Hetalia ficjébe. (kísérletébe) Egy unalmas német órán született a nagy mű, talán ezért nem is beszélem jól a nyelvet. ><
   A Hetalia-t megismerve Gilbert lett az első nagy szerelmem, de a sorozatban nemigen szerepel, ezért lassan társult hozzá Németország is. Az első páros, ami igazán a szívemhez nőtt a Germancest volt. (aztán jött a szövetség és Amerika *--*, aztán Anglia... de nem ez a lényeg xD) Szóval itt volna a legeslegelső próbálkozásom! :D Ja, és ez valószínűleg megint csak nekem érdekes, de ezután a videó után döntöttem el, hogy mindenképpen elkezdem az APH-t.





Mein Bruder
Fandom: Axis Powers Hetalia
Párosítás: Germancest
Korhatár: -
Jellemző: general
Rövid tartalom: A II. Világháború közepén Németországnak nem csak a szövetség miatt fáj a feje, de tulajdonérzései sem hagyják nyugodni. Saját bátyja számára a legnagyobb bökkenő, az állandó kísértés.
   Minél tovább nézte ezt a karmazsin folyamot a pupillája körül, annál inkább vágyott utána. Mégérinteni, érezni, eggyé válni vele. A halált se bánta volna, ha ebben a vérözönben éri utol, ha Poroszország végzetes sasmadara oltja ki az életét.
   Szinte érezte a szenvedéllyel átitatott ölelést, a hullámok erőteljes ringatását, azt a gyengéd önzést, mellyel az utolsó csepp levegőjét is elmarja. S megfojtva, mindent elhagyva csak az övé lesz. Minden ellenkezés nélkül válna eggyé vele. Vajon hányan nyugszanak már a vörös tenger mélyén?  Vajon hányan nyugszanak már a vörös tenger mélyén abban a tudatban, hogy ez mind csak nekik járt? Akarták-e volna, ha ismerik sorstársaikat? Valószínűleg igen. A tökéletes gyilkos fegyvere a saját lénye. Úgy ejt rabul, hogy rá se döbbensz, mikor váltál prédává, mikor vették el az életed akaratod ellenére.
   Gyűlöllek, Gilbert! Üvöltötte a hang. Úgy tette a szolgájává, hogy mindig magát hitte a vezető szerepben. Már élni sem tudott volna nélküle. A porosz végre az övé is lesz. Egyedül Roderich látott át rajta és makacsul ellenállt a varázsnak, mely a halálba rángat. Mert Poroszország maga a halál. Sorra őrli fel riválisait, pusztítja el az ellent, kínálja fel a végzet legkülönbözőbb formáit.
- Ludwig? – ez az egyszavas kérdés szakította ki a karmazsin tenger lágy fojtásából. 
Gilbert döbbenten meredt rá. Haja ragyogott a délutáni fényben, akár a folyékony ezüst, akár a töltények a gyilkolásra kész pisztolyban.
   Németország hirtelen kapta fel a fejét. Egyre szoruló ujjai finom anyagot érintettek. A porosz nyakkendője gyűrötten feküdt tenyerében. A fekete ruhadarab, mintha perzselni tudott volna. Döbbenten lökte le, egy pillantara egész biztosan égette a bőrét. Majd logikus magyarázatot keresve kezdte igazgatni.
- Egy nyakkendőt sem bírsz tisztességesen megkötni! – dohogott.
- Mégis, mi szükségem van rá? – Gilbert duzzogva meredt rá. – A harcmezőn hatalmasságomtól és nem a nyakkendőmtől rettennek meg! Fölösleges! – hirtelen nyúlt öccse keze alá, hogy megszabaduljon tőle.
- Marad! – Ludwig ellentmondást nem tűrve bámult vissza rá. Kék szemeiben valami ijesztő elhatározottság ragyogott.
- A fronton Angliát úgy sem érdekli, hogy mit viselek! Nem fog csak azért haza húzni a rohadt kontinensére...
- Britannia Európa része – vágott a szavába.
- Akkor oda! Érdekel is engem – duzzogva fordított hátat a másiknak. – A lényeg, hogy nem fog teázni velem, csak mert tetszik neki a nyakkendőm! – hangját hirtelen eltorzítva emelte fel képzeletbeli csészéjét jól eltartott kisujjal, és csípőjét hátrafeszítve előrehajolt. - Bleischmidt őhatalmassága, magának ajándékozom szülőhazám az utolsó sziklakemény pogácsával együtt, mert elvarázsolt a selyem kötél a nyakában! – prüszkölve röhögött fel a saját hülyeségét élvezve.
   Németország sóhajtva kapta fel az íróasztalon pihenő tányérsapkáját. A széttárt szárnyú acélsas alatt egy pillanatra, mintha tényleg elhúzott volna a szél, vagy legalábbis végigsimított fémtollain a nap fénye. Szemeit összeszorítva nyomta a fejébe és lendületes léptekkel indult kifelé. Fel nem foghatta, hogy mit eszik egy ilyen egyszerű, önimádó balfácánon.
- Hova mész? – Gilbert hirtelen ragadta meg karját, a vörös szalag finoman gyűrődött össze ujjai alatt.
Németország tarkóján érezhetően végigfolyt egy izzadságcsepp.
- Britannia kontinens még nem kapta meg a mai adagját – vágtázott el.
Bátyja döbbenten meredt a folyosón végig trappoló német után.
- Akkor mégis csak kontinens! - üvöltötte utána.
            

3 megjegyzés:

  1. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Britannia kontinens! Kész, meghaltam x""DDD *ennyit bír kinyögni, majd jön még, csak órára megy*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A "Britannia igenis önálló kontinens" kijelentés az osztályunkban hangzott el és mondhatni, hogy magával ragadott a gondolat. xD Később odáig is eljutottunk, hogy Amerika része... -.-" (majdnem)
      Várlak! :D ne kímélj!

      Törlés
    2. Hm. Ezek még mindig hülyék. Gilbert főleg. Mondjuk a seprűvel való gitározás után én már bármit kinézek belőle. Tetszett, tetszett, germángombóc~ <3 *értelem: off*

      Törlés