2013. március 10., vasárnap

Szavazás

 Már jó ideje forgatom a fejemben, hogy elkezdek végre egy hosszabb lélegzetvételű fic-et, de eddig nem nagyon mertem belevágni. A Missing vakvágányra került, de még nem tettem le róla. Egyelőre három komolyabb tervem van, de most rátok bíznám magam. Illetve kíváncsi vagyok a véleményetekre. Most a szavazás nem azt jelenti, hogy csak a győztessel foglalkozom és a másik kettőt elvetem, de azzal kezdek.

I. Missing folytatása

A Missinget már szerintem nem kell bemutatni senkinek. Nehezen induló dráma, mely Francis ébredésével kezdődik. Nem tud magáról semmit, egy baleset halovány emlékei minden támasza és két férfi arca, akikhez erősen kötődik, de képtelen beazonosítani őket. Magához térve egy fiú ül az ágyán, akinek puszta jelenléte jobban megrázza a franciát, mint az ésszerű volna. Családja hallgat, a világ szintén, de álmaiban egy izzó szempár üldözi, mely idő előtt vízbe fullad és egy szelíd hang könyörög a visszatértéért.
I. Fejezet 

II. Busted

Valamivel egyszerűbb a Missingnél, főszerepben ezúttal Alfred. Jones a kamaszok egyszerű életét éli az ominózus estéig. Egy kihirdetett buli hibás címét követve, egy elhagyatott környéken köt ki. Maga sem tudja, hogy miért nem fordult vissza, de ami késik, nem múlik, ám mikor elé támolyog egy hulla részeg fiú, megesik rajta a szíve. A segítségnyújtás hibának bizonyul, párnap múlva előzetesben ül számára semmit mondó vádak egész tömege miatt és hiányzó emlékei nélkül képtelen ártatlanságát bizonyítani. Öccse, Matthew elkeseredetten küzd érte, de Mr. Bonnefoy az elszánt rendőrtiszt még nála is nagyobb elánnal küzd az igazságért.

III. Anhalt

Dietrich von Anhalt legnagyobb hibája, hogy kiköpött mása Arthur Kirklandnek. A férfi megszólalásig hasonlít az angolra. Egyetlen és hatalmas különbségük, hogy Dietrich odaadó szolgája a náci Németország vallotta elveknek. Sokan irigylik rangját, de álmában se hitte volna, hogy egy egész nemzet veszi át a helyét. A Szövetség csinál egy nagyon egyszerű cserét, hogy Anglia az ellenség vezérkarának szívében működhessen. Anhalt halála nem zavar sok vizet és kicsi áldozatnak bizonyul az egész háborúért cserébe, de a beépülés közel sem zökkenőmentes. A Szövetségnél beálló zavar pedig egyre nagyobb veszélybe sodorja Arthurt.

7 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Mindegyik nagyon csábító *.* nem tudok választani, de talán a másodikra vagyok a legjobban kíváncsi, aztán Missingre (na jó, még is tudok választan XD)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak sikerült! :D A Missingre egyébként ketten szavaztak, de valahol lenyelte a program >< (elméletileg visszavonni nem lehet, csak módosítani, de az nem történt meg)Ami kicsit meglepett, hogy csak ebben az órában több mint százan látták és 10-en szavaztak. Emberek, a döntés a tietek! xD Miért nem éltek vele?
      A Busted egyébként szerintem jó választás. Lesz benne kavarás bőven. Amerika az igazsághőse börtönben. xD Még gondolkodom rajta, hogy feldobok egy-egy részletet belőlük.

      Törlés
  3. Én csak azért szavazok a Franadára, mert... meeert. Mert. Csak. *nőiválasz* Amúgy akármit írsz, úgyis örülni fogok, szóóval hajrá~ :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó ilyet is hallani.. *--* A Franadával kapcsolatban pedig, már csalódást okoztál volna, ha nem rájuk szavazol. xD

      Törlés
    2. Hátno. Nehogy itten csalódj bennem, azt nem bírnám ki. xD

      Törlés
    3. El vagyok ragadtatva :3, hogy valaki ennyire ügyeljen a lelkivilágomra! xD

      Törlés